Syng logo
Annika Clemens • jun. 22, 2018

Stemmer Bygger Bro

Syng og Kor72 har i 2018 indgået et nyt og spændende samarbejde med Aarhus Festuge, der i år lancerer projektet “Stemmer Bygger Bro”. Projektet sætter fokus på kor- og fællessangens evne til at skabe inkluderende fællesskaber og bygge bro mellem mennesker på tværs af forskelligheder. Som en del af projektet synger et stort antal Aarhusbaserede Syng- og Kor72-kor koncerter under Festugen, og der vil derudover være en lang række fællessangsarrangementer og åbne workshops, som alle kan deltage i.

Til projektet har Syng og Kor72 fået skrevet titelsangen “Stille mirakler når mennesker mødes” med tekst af Iben Krogsdal og musik af Niels Nørgaard. Sangen bliver sunget ved næsten alle projektetsarrangementer, så du kan lige så godt begynde at øve dig på den🙂

Sangen kan høres i videoen her!

 

 

The post Stemmer Bygger Bro appeared first on Syng.

Del dette indlæg

01 Nov, 2022
Nodeudgivelsen rummer fire sange, der alle fokuserer på følelser eller oplevelser, der kan være svære at tale om. I Syng mener vi, at der skal være plads til at synge det højt, uanset om du, ligesom Andreas Odbjerg føler, at du ser go-go-godt ud i dag, eller om du, ligesom Jada, er kommet til at sende ’nudes’. Hæftet ru mmer desuden sangene ’Lovely’ af Billie Eilish og ’Low Life’ af Soleima, der prøver at se positivt på livet, selvom det somme tider kan være svært. Vi håber, at sangene kan give anledning til at tale med hinanden om, hvordan vi har det. Udgivet 2022 Indeholder: • Andreas Odberg: Velkommen tilbage (Arr. Philip Eick) • Jada: Nudes (Arr. Morten Kjær) • Soleima: Low Life (Arr. Kirsten Bjerregaard) • Billie Eilish: Lovely (Arr. Rikke Jepsen)
Af Marie Hansen 09 May, 2022
Læs med her, for at høre om Kor-U's oplevelser i Italien
01 Feb, 2021
Nodeudgivelsen i 2020 er særlig, fordi vi i år har valgt at gøre det til en åben konkurrence at få et korarrangement med i hæftet. I Samme Vej er sangene valgt ud fra deres sangbarhed, musikalske ideer og deres relevans i tiden, hvilket har medført, at nye korarrangører har fået chancen for at være med i hæftet. Udgivet 2020 Indeholder: • Karl William og Burhan G: Samme vej (Arr. Christian Fris-Ronsfeld) • AURORA: Animal (Arr. Bonnie Denise) • TAKforSIDST: Guld og grønne skove (Arr. Kirsten Bjerregaard) • Sara Bareilles: Fire (Arr. Johanna Steffens)
Show More
Share by: